Career (Change)
Coaching

Past je werk niet meer bij wie je bent, haal je er geen voldoening meer uit, wil je een overstap maken naar een andere carrière?

Komt het volgende je bekend voor?

 • Ik ben enthousiast aan deze baan begonnen, maar nu is het op.
 • Ik doe steeds meer dingen waar ik geen energie van krijg.
 • Ik sta professioneel stil, hoe nu verder?
 • Ik zou wel eens op C-level willen werken.
 • Door een fusie wordt mijn baan opgeheven.
 • Ik zou nog wel eens een keer willen overstappen naar een heel andere carrière.
 • Ik moet hier weg, ik heb last van mijn collega’s.
 • Ik heb een nieuwe leidinggevende en we matchen niet.
 • Misschien moet ik eens demotie overwegen, gewoon een tandje minder.
 • Ik zie het nut niet meer in van mijn werk, ik wil iets maatschappelijks.
 • Het bedrijf is zo veranderd, ik voel me er niet meer thuis.
 • Mijn thuissituatie vraagt om iets anders, wat zijn mijn mogelijkheden?
 • Voor het geld hoef ik het niet meer te doen, ik wil weer gaan doen wat ik leuk vind.

Bij career (change) coaching bied ik een op maat gemaakte aanpak gericht op jouw specifieke persoonlijke en professionele behoeften en interesses in relatie tot jouw carrièredoelen.

Career (change) coaching kan je helpen bij het identificeren van jouw sterke punten, het bepalen van jouw carrièredoelen, het overwinnen van obstakels, het verbeteren van jouw netwerk- en sollicitatievaardigheden en het vinden van de juiste baan. Ik kan je helpen bij het ontwikkelen van een effectief plan om je carrièredoelen te bereiken of om een overstap te maken naar een andere carrière.

Wat levert career (change) coaching je op?

 1. Ontdekking van jouw interesses. Career (change) coaching kan je helpen bij het ontdekken van jouw waarden, drijfveren en talenten en hoe je deze kunt toepassen in jouw carrière. Ik kan je helpen meer inzicht te krijgen in wat jou echt motiveert en inspireert en hoe je deze interesses kunt integreren in je carrière.
 2. Verhoogd zelfbewustzijn. Door middel van reflectie en feedback kan career (change) coaching je helpen bij het ontwikkelen van meer inzicht in je eigen sterke en zwakke punten en je vaardigheden. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat je meer inzicht krijgt in jouw persoonlijkheid, vaardigheden en ervaringen, en hoe je deze kunt vertalen naar jouw carrièrekeuzes.
 3. Ontwikkeling van vaardigheden en kennis. Career (change) coaching kan je helpen bij het ontwikkelen van de specifieke vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in jouw gekozen carrière. Denk aan communicatievaardigheden, leiderschapsvaardigheden of technische vaardigheden, afhankelijk van jouw carrièrekeuzes. Dit kan inhouden dat je nieuwe vaardigheden moet leren, je bestaande vaardigheden moet verbeteren, meer kennis moet opdoen of je netwerk moet uitbreiden.
 4. Overwinnen van obstakels. Ik kan je helpen bij het overwinnen van obstakels die je belemmeren bij het bereiken van je carrièredoelen. Dit kan betekenen dat jij je zelfvertrouwen vergroot, je tijd beter leert beheren, of dat je meer inzicht krijgt in hoe je kunt omgaan met moeilijke situaties op het werk, het overwinnen van angsten en beperkende overtuigingen.
 5. Ontwikkelen van een effectief carrièreplan. Career (change) coaching kan je helpen bij het ontwikkelen van een effectief carrièreplan dat past bij jouw waarden, drijfveren en sterke punten. Dit kan inhouden dat je jouw carrièredoelen specificeert en een plan ontwikkelt om deze doelen te bereiken.
 6. Overstap naar een andere carrière. Ik kan je helpen bij het inzicht krijgen in je behoefte over te stappen op een heel ander spoor, bij het inschatten van de reële mogelijkheden en het opstellen van een actieplan.
 7. Verbetering van sollicitatievaardigheden. Als career (change) coach kan ik je helpen bij het verbeteren van je sollicitatievaardigheden, zodat je meer kans hebt om aangenomen te worden voor de baan die je wilt. Dit kan variëren van het opstellen van een sterk CV, tot je profileren op sociale media, tot het oefenen van sollicitatiegesprekken.
 8. Verbeterde jobtevredenheid. Door de juiste carrièrekeuze te maken en de nodige vaardigheden te ontwikkelen, kan career (change) coaching jou helpen bij het vinden van een baan die goed bij je past en waar je gelukkig en gemotiveerd van wordt.

BASIS

 • 5 sessies van 1,5 uur
 • Fysiek en/of online

EXTRA

 • 7 sessies van 1,5 uur
 • Fysiek en/of online
 • TMA Talentanalyse
 • Analyse van CV
 • Hulp bij presentatie op sociale media
 • Oefenen van sollicitatiegesprekken

UITGEBREID

 • 9 sessies van 1,5 uur
 • Fysiek en/of online
 • TMA Talentanalyse
 • Analyse van CV
 • Hulp bij presentatie op sociale media
 • Oefenen van sollicitatiegesprekken
 • Tussendoor begeleiding per chat / Whatsapp / mail / telefoon

STRIPPENKAART

 • 10 sessies
 • Verspreid over anderhalf jaar
 • Fysiek en/of online

Stam Coaching

Heb je het gevoel dat het zo niet langer gaat? Of dat het tijd is om de bakens te verzetten? Wil je nieuwe inspiratie of zit je met een ethisch dilemma? Wil je je verbreden of zoek je juist verdieping? Mogelijk wil je met je team aan de slag of is het je wens je persoonlijke leiderschapsstijl tegen het licht te houden. Dan ben ik er voor je.

Ik ben er voor je als je behoefte hebt aan iemand die naar je luistert, die je probeert te begrijpen zonder te oordelen, die ruimte geeft aan je gevoelens, die je op gedachten brengt, die een stukje meeloopt op je levenspad, in je loopbaan of bij de taak waar jij voor staat.

Met mijn ruim dertig jaar ervaring in het begeleiden van individuen, teams en grotere groepen en door mijn focus op jouw talent, je eigenheid en mijn kennis van organisaties kan ik je verder helpen.

Als coach begeleid ik professionals, bestuurders, toezichthouders en management- en directieteams bij hun behoefte persoonlijk of professioneel te groeien.

Je kunt bij mij terecht voor een luisterend oor, een goed gesprek, inspiratie of advies. Soms is een enkele ontmoeting al voldoende, vaker vraagt het wat meer. Samen zoeken wij naar wat jij in jouw specifieke situatie nodig hebt om je doelen te bereiken, als individu of in teamverband. De regie houd je zelf, als steun heb je mij.

Leuk dat je contact wilt opnemen. Vul het formulier hieronder in en ik laat van mij horen.