Executive
Coaching

Behoefte aan reflectie, je scherpen en inspiratie?

Herken je de volgende uitdagingen?

 • We hebben een nieuwe strategie ontwikkeld en nu moeten we de cultuur en de strategie op één lijn brengen. Hoe kan ik mijn leiderschapsvaardigheden daarvoor optimaal inzetten?
 • Mijn organisatie verandert sterk. Dat vraagt een andere werkwijze van mij en mijn mensen. Hoe krijg ik mijn managers mee, hoe moet ik dit aanpakken?
 • Ik merk dat ik vastloop in het uitzetten van een nieuwe koers voor mijn organisatie. Welke belemmering moet ik overwinnen in mijn leiderschap en wat heb ik nodig om het overtuigend te doen?
 • Ik zit met een aantal persoonlijke vraagstukken die ik niet kan delen met mijn collega’s. Ik heb behoefte aan iemand die ze met mij ontrafelt en die me er wat mee verder helpt.
 • Het gaat bijna niet meer. Ik heb behoefte aan een nieuwe balans tussen mijn werk en mijn privéleven. Wat ga ik doen om dit te veranderen?
 • Ik wil mijn invloed vergroten bij mijn Raad van Commissarissen en aandeelhouders, ook bij onze strategische partners en andere stakeholders. Alleen, ik begrijp ze niet, kan ze niet bereiken. Wat kan ik in mijn aanpak veranderen?
 • Ik wil mijn visie scherper krijgen, bijpassende prioriteiten stellen en mijn keuzes onderbouwen. Maar hoe begin ik, hoe zet ik een wenkend perspectief op papier en creëer ik draagvlak?

 

Bij executive coaching bied ik een op maat gemaakte aanpak gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling als leider.

Als coach werk ik met je samen in een tot nadenken stemmend en creatief proces. Zo inspireer ik je om je persoonlijke en professionele potentieel te maximaliseren. Jij bent zelf expert in je leven en je werk. Ik ben ervan overtuigd dat je creatief, vindingrijk en heel bent.

Wat levert executive coaching je op?

 1. Verbeterde leiderschapsvaardigheden. Executive coaching helpt bij het ontwikkelen van betere leiderschapsvaardigheden, waaronder strategisch denken, communicatie, beslissingen nemen en keuzes maken, complexe problemen oplossen, omgaan met weerstand en conflicten, besluitvorming, delegeren en je team of organisatie motiveren en inspireren.
 2. Hoger zelfbewustzijn. Door middel van feedback en reflectie helpt executive coaching jou om meer inzicht te krijgen in je eigen houding, emoties en gedrag, in je sterke punten, je valkuilen en belemmeringen. Zelfbewustzijn helpt bij zelfregulatie, wat leidt tot betere prestaties en relaties op het werk.
 3. Inzicht in drijfveren en competenties. Als je weet wat jou drijft, wat je behoeften zijn en voor welke competenties je aanleg hebt, krijg je reëel zicht op je ambities en ontwikkelingsmogelijkheden.
 4. Ontdekken van professionele – en carrièredoelen. Executive coaching help bij het ontdekken van jouw professionele doelen en hoe je deze kunt bereiken. Zo kun je je carrièredoelen specificeren en een plan ontwikkelen om deze te bereiken.
 5. Omgaan met druk, stress of (dreigende) burn-out. Stress is gegeven met leven en werken. Hoe je ermee omgaat, bepaal je voor een belangrijk deel zelf. Executive coaching helpt je inzicht te krijgen in energievreters en energiegevers en hoe je daar zo mee omgaat dat je (opnieuw) bevlogen je werk kunt doen.

BASIS

 • 7 sessies van 1,5 uur
 • Fysiek en/of online

EXTRA

 • 8 sessies van 1,5 uur
 • Fysiek en/of online
 • TMA Talentanalyse
 • Begeleiding per chat / Whatsapp / mail / telefoon

UITGEBREID

 • Zes maanden wekelijkse sessie van een uur
 • Fysiek en/of online
 • TMA Talentanalyse
 • Begeleiding per chat / Whatsapp / mail / telefoon

STRIPPENKAART

 • 10 sessies
 • Verspreid over anderhalf jaar
 • Fysiek en/of online

Stam Coaching

Heb je het gevoel dat het zo niet langer gaat? Of dat het tijd is om de bakens te verzetten? Wil je nieuwe inspiratie of zit je met een ethisch dilemma? Wil je je verbreden of zoek je juist verdieping? Mogelijk wil je met je team aan de slag of is het je wens je persoonlijke leiderschapsstijl tegen het licht te houden. Dan ben ik er voor je.

Ik ben er voor je als je behoefte hebt aan iemand die naar je luistert, die je probeert te begrijpen zonder te oordelen, die ruimte geeft aan je gevoelens, die je op gedachten brengt, die een stukje meeloopt op je levenspad, in je loopbaan of bij de taak waar jij voor staat.

Met mijn ruim dertig jaar ervaring in het begeleiden van individuen, teams en grotere groepen en door mijn focus op jouw talent, je eigenheid en mijn kennis van organisaties kan ik je verder helpen.

Als coach begeleid ik professionals, bestuurders, toezichthouders en management- en directieteams bij hun behoefte persoonlijk of professioneel te groeien.

Je kunt bij mij terecht voor een luisterend oor, een goed gesprek, inspiratie of advies. Soms is een enkele ontmoeting al voldoende, vaker vraagt het wat meer. Samen zoeken wij naar wat jij in jouw specifieke situatie nodig hebt om je doelen te bereiken, als individu of in teamverband. De regie houd je zelf, als steun heb je mij.

Leuk dat je contact wilt opnemen. Vul het formulier hieronder in en ik laat van mij horen.